23/01/23

Comencen diferents actuacions de millora als patis de l'escola Ramón y Cajal d'Ulldecona gràcies a la col•laboració entre el centre, l'institut Manuel Sales i Ferré i l'Ajuntament d'Ulldecona.

👉 Alumnes del programa de formació i inserció d'auxiliar de construcció, adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que volen formar-se en aquesta professió, amb la supervisió i tutorització dels seus professors, construiran diverses zones de joc i sorrals.

▶️ El PFI consta d'un programa de 1000 hores (de setembre a juny) i permet l'obtenció de certificació acadèmica i professional. Els i les joves reben formació d'obra de paleta bàsica, d'enguixats, treball amb pedra natural, pavimentació i també d'àmbits més genèrics com la recerca de feina o riscos laborals.

També us pot interessar

Comments are closed.