12/12/22

S’apropa una nova edició de Benissanet Nadal. En aquesta ocasió es presentarà en primícia mundial “Expotour Itinerant”, l’exposició de macro diorames més gran d’Europa creada per  l’artista Ramón Colomer. Han estat necessaris mes de 5 anys de treball per a crear aquesta  exposició única.

“Expotour itinerant” mostra l’art dels diorames amb impressionants  rèpliques de les “7 meravelles del món Antic” i altres obres.

El fruit d’aquest treball es podrà visitar del 3 al 8 de gener a la sala Renaixença de Benissanet. 

L’entrada serà gratuïta.

Aquesta serà la darrera oportunitat que tindrem de veure les obres abans de que la exposició  comenci la seva caminada itinerant que la portarà a recorre ciutats i països d’arreu del món, a  partir del desembre del 2023. 

La parada que farà l’Expotour itinerant a Benissanet serà l’última oportunitat que tindrà el públic per a poder veure-la, ja que després l’exposició començarà la seua ruta per la resta de ciutats i països del món.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i estarà oberta tots els dies, des del 3 fins a l’11 de desembre; i del 17 de desembre al 8 de gener estarà disponible en cap de setmana i festius en horari d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h a la Sala Renaixença, situada al carrer Antoni Gaudí de Benissanet.

Per a concertar visites, o per a més informació, cal escriure a benissanetnadal2022@rtvuwebm

També us pot interessar

Comments are closed.