12/09/2022

El passat divendres dia 9 de setembre a dos quarts de dotze de la nit a la pista coberta d’Ulldecona, Pepet i marieta va presentar “Pepet i Banda”, un espectacle que repassa els grans èxits de l’agrupació ebrenca passats pel sedàs d’una banda de música. En aquesta primera ocasió, Pepet i marieta va actuar de la mà de la Banda Municipal d’Ulldecona, amb la col·laboració de la qual han creat l’espectacle.

El show uneix la veu i la guitarra de Josep Bordes amb l’acompanyament de la banda de música. També hi participen el bateria Oriol Tonietti i el baixista Ignasi Palau, ja habituals de la formació. “Corre l’estiu”, “Me moles” o “Ulldecona”, son alguns dels títols que van sonar divendres en un repertori d’un total de 10 peces arranjades pels compositors Lluís Fibla, Mario Coloma i Carlos Manzanares.

Un espectacle itinerant amb altres bandes

En aquest primer concert, a Pepet i marieta els acompanyà la Banda d’Ulldecona, però “Pepet i Banda” és un espectacle pensat per a girar-lo arreu i interpretar-lo en cada ocasió amb la banda de música de cada localitat. De fet, el grup ja s’han posat en contacte amb diverses bandes i agrupacions musicals per a portar l’espectacle a tots els racons dels Països Catalans.

També us pot interessar

No Comments Yet.

Leave a comment