01/08/22

Els sorteig de la plaça de bous d’Ulldecona serà el dia 8 d’agost a les 22.00 h. a la pista del poliesportiu amb el mateix format de sempre. Els cadafals que no van ocupar lloc a primera línia de plaça el 2019 entraran directe i se sortejarà només l’ordre. Després, en un segon sorteig, entraran la resta de cadafals fins a completar tots els espais establerts.

Per col.laborar en el finançament dels espectacles taurins, s’ha de pagar una taxa de 50 euros per als cadafals de primera fila. El pagament es farà la mateixa nit en acabar el sorteig o a les oficines de l’Ajuntament des del dia següent, dimarts 9 fins al divendres 12 d’agost, de 10’00 a 14’00 hores.

El dissabte dia 13 d’agost, a les 9’00h la Comissió de Bous, realitzarà el repartiment dels llocs dels cadafals per al posterior muntatge de la plaça. Si per algun motiu, algú no pot assistir-hi, pot delegar a una altra persona, sempre i quan presenti el seu DNI, el número del cadafal i el rebut del pagament.

També et pot interessar

Comments are closed.