1/08/22

DeltaChamber Music Festival s’ha establert com el festival internacional de música de cambra de les Terres de l’Ebre, amb seu a Amposta, oferint un programa de concerts de cambra d’altíssima qualitat que ha consolidat l’oferta artística i cultural del territori. Un punt de trobada de músics de tot el món amb una audiència fidel, on els artistes ofereixen el seu treball en un entorn creat per compartir, créixer, motivar i emocionar.

Cada edició és una nova experiència, única i irrepetible. DeltaChamber Music Festival reuneix els millors músics nacionals i internacionals per viure una residència artística i musical que és única a les Terres de l’Ebre. Tot un procés de creació que té com a resultat el repertori cambrístic que després s’interpreta en els concerts oferts i que és música que no s’escolta ni es repeteix a cap altre lloc del món.

DeltaChamber Music Festival és…

Una manera més íntima i nova d’experimentar i gaudir de la música clàssica, amb espais del territori ebrenc com a teló de fons.

Un esdeveniment que busca l’exploració i la creativitat a partir del seu propi univers i sempre amb la música com a eix vertebrador.

Una proposta que vol ajudar a construir una societat més sensibilitzadacompromesa i activa.

Un festival humanista que arriba a les persones a través de la música.

El programa del concert ens farà viatjar per mons irreals i melòdics. El repertori proposat inclou alguns dels més grans compositors de la història de la música, amb peces magnífiques i d’una bellesa extraordinària interpretades amb combinacions d’instruments inusuals i que van ser el preludi d’una òpera composta just abans de morir el compositor. Un programa que respirarà del talent i l’experiència dels solistes del festival i de la intensitat de les joves músics del Programa Young Talent.

També us pot interessar

Comments are closed.