22/07/22

L’Ajuntament d’Ulldecona ha convocat una nova línia d’ajuts, que es poden demanar fins a dinal d’any, per fomentar l’ocupació al municipi. Estes ajudes van destinades a empreses del municipi que contracten persones desocupades i les altes de nous autònoms empadronats a Ulldecona.

En especial, podran ser beneficiaris les empreses d’inserció i centres de treball amb l’objectiu d’inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió.
En la modalitat d’autònoms, podran acollir-se aquelles persones físiques que inicien la seua activitat i no hagen estat donats mai d’alta com autònoms o faça més de 6 mesos que no ho estan.

Els contractes han de tenir una durada mínima de 6 mesos i s’han d’haver començat dins el 2022. Poden ser de jornada completa o parcial. En este darrer cas, l’ajut es reduirà proporcionalment segons les hores de treball.

En els darrers tres anys les convocatòries impulsades en el camp del suport a l’activitat econòmica pel mateix ajuntament han augmentat considerablement, sobretot pel context de crisi econòmica derivada de l’afectació per la covid-19.

El consistori ha mobilitzat més de 300.000 euros amb esta finalitat, i la quantia de les subvencions és de 500 euros per a cada contractació laboral que complisca les condicions establertes en aquestes bases i de 500 euros també per als autònoms que inicien la seua activitat.

Segons explica l’alcaldessa, Núria Ventura, “l’objectiu d’aquest ajut és millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes, a la vegada que contribuïm al desenvolupament econòmic del nostre poble”.

També us pot interessar

Comments are closed.