13/07/22

La Fundació La Caixa, a través de CaixaBank, ha facilitat la inscripció de 22 xiquets/es i joves al casal d’estiu Cuca-Esport d’Ulldecona, a través d’un conveni amb la Fundació Ulldecona, que organitza les activitats amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.  A través d’aquesta iniciativa es permet que famílies amb dificultats econòmiques tinguin accés a un lleure educatiu de qualitat, afavorint també la igualtat d’oportunitats entre els xiquets i xiquetes del municipi i ajudant a reduir-ne el risc d’exclusió social. La participació dels infants en aquestes activitats també permet facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, facilitant l’accés als pares i mares al mercat laboral.

El lleure és un aspecte essencial en la formació i socialització de les persones, essent per tant de vital importància la participació de tots els xiquets i xiquetes en activitats de lleure educatiu. Aquest és ja el sisè estiu que Fundació La Caixa participa en aquest projecte, havent col·laborat també el 2017 amb la Fundació Ulldecona a través del projecte «Beques per al Servei d’Ajuda a Domicili i l’Espai de Respir, que va permetre la creació de beques per a gent gran amb pocs recursos econòmics per a fer ús dels serveis que presta la Fundació.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

També us pot interessar

Comments are closed.