07/07/22

La Biblioteca d’Ulldecona ha dut a terme una tasca de digitalització de més de 900 exemplars de revistes que formen part de la col·lecció local i que es posaran a disposició del públic a través de la pàgina web.

De moment, el públic pot tenir al seu abast des de la Revista d’Ulldecona de l’any 1964 fins al 2011, amb un total de 309 exemplars. Els documents estan penjats en format PDF amb reconeixement de text i es poden descarregar lliurement. A més, també s’ha digitalitzat altres revistes que formen part de la col·lecció local i que en un futur es posaran a disposició del públic.

L’any 2013 la Biblioteca va iniciar un procés de digitalització amb una casa d’oficis sota el nom “Dinamització digital i Community Manager“. En aquell moment es va escanejar els diaris de la biblioteca des de finals de l’any 1929 fins al 1969

També us pot interessar

Comments are closed.