19/07/22

La platja del Serrallo de Sant Jaume d’Enveja ha acollit l’alliberament de sis tortugues careta del niu trobat l’estiu passat, amb la participació de personal de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Cos d’Agents Rurals, la Fundació CRAM, la Universitat de Vic i les entitats i persones voluntàries que han col·laborat en tot el procés.

El mes de juliol de 2021, es van localitzar dos nius a la platja de l’Alfacada en un espai de dues setmanes, els dies 9 i 22, cosa que fa pensar que es tractaria d’una mateixa mare que hauria fet dues postes. En tots dos casos, la zona escollida era una zona de platja molt baixa i plana fàcilment inundable. Per evitar que les pluges poguessin afectar els nius, es van traslladar a la platja del Serrallo, a poc més d’un quilòmetre de distància.

També us pot interessar

Comments are closed.