14/06/22

La passada setmana es va fer a Barcelona la trobada anual de la Xarxa de Barris Antics, de la qual Ulldecona forma part des de fa nou anys. La reunió ha servit per promocionar el comerç de proximitat i els productes típics de cadascun dels municipis en el marc de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”. En el cas d’Ulldecona, dolços com els periquillos i les tortelles i oli d’oliveres mil·lenàries. La regidora de Comerç i Fires, Mónica Fabra, ha intervingut en l’acte com a representant dels 8 municipis de la província de Tarragona que participen enguany en la campanya. Ha estat acompanyada pel regidor d’Empresa, Indústria i Ocupació, Toni Pascual, i el tècnic de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament d’Ulldecona, Agus Juan-Camps.

En el seu parlament, Fabra ha destacat la importància de la campanya “que uneix el teixit comercial amb el turisme gastronòmic, cultural, natural i patrimonial de qualitat, una forma extraordinària de potenciar-los”. Davant els problemes que pateix el petit comerç a tot el país i la pressió d’altres eixos comercials més potents, ha assegurat que “campanyes com aquesta són un petit oasis per poder-lo impulsar i reanimar”. Així, ha assegurat que “l’aprofitament de la tecnologia, l’aposta per productes de proximitat, la qualitat i l’aportació de valor afegit a través de l’expertesa dels nostres comerciants és la fórmula de supervivència”. 

Recordem que durant el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides, que estaran senyalitzades amb el cartell de la dotzena edició, podran participar en el sorteig de premis per visitar els 33 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres. També cal destacar que els i les comerciants que participen en la iniciativa també tenen l’oportunitat de poder guanyar una experiència, com a mostra d’agraïment per a la seva col·laboració. En total, es premiaran també a 33 comerciants, un de cada municipi organitzador.

Un cop acabat el mes de juny, al juliol se sortejaran experiències per a dues persones valorades en 3.791€ en cadascun dels 33 municipis organitzadors, en total 1.122 premis valorats en 128.894€ que es podran gaudir fins al març de 2023 segons la data especificada per cada municipi. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris: https://xarxabarris.cat/

També et pot interessar

Comments are closed.