2/06/2022

Les activitats es faran del 4 de juliol al 12 d'agost i les inscripcions es podran realitzar de forma telemàtica i presencial els dies 6, 7 i 8 de juny

La Regidoria d’Educació i Infància, encapçalada per Begoña López, ha organitzat una nova edició del Campus d'Estiu Illa per oferir oci i entreteniment als xiquets durant les vacances escolars, mentre s'ajuda als pares a seguir amb la conciliació de la vida laboral amb la familiar. En total s'han previst 600 places, llevat de l'última quinzena on hi hauran 400, degut al descens de la demanda que es produeix cada any, amb motiu de les vacances estiuenques de tota la família.

López assenyalava que “enguany com a novetat les activitats del Campus Illa Infantil i Arts s’oferiran als col·legis Manuel Foguet i Jaume I, amb motiu de les obres de millora que es faran al Sant Sebastià i l’Assumpció, a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana”. Segons indicava els pares i mares podran escollir el centre que millor els convinga a l’hora de realitzar la inscripció. Per la seua banda, el Campus Illa Esport es farà al col·legi de la Misericòrdia.

En relació als horaris, López detallava que en tots els casos serà des de les 9:00h fins als 13:30h, amb possibilitat de sol·licitar el servei de l'hora matinera i menjador.

Pel que fa a les inscripcions, López comentava es podran realitzar per quinzenes i s'obriran en línia el dia 6 de juny per l'Illa Infantil, 7 de juny per a l'Illa Arts i 8 de juny per a l'Illa Esports. En tots els casos les matriculacions s’habilitaran des de les 9:30h fins a les 23:59h. Així mateix, també s’obriran les inscripcions presencials al Casal Jove, els mateixos dies en horari de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h.

Cal destacar que tancat els terminis d’inscripcions el dia 9 de juny s’obrirà un altre per a les places que puguen quedar vacants, amb el mateix horari en línia i presencial al Casal Jove.

Per més informació o dubtes poden adreçar un correu electrònic a campusilla@auca.es o telefonar al 665 500 061.

També et pot interessar

Comments are closed.