29/06/22

El jutjat contenciós-administratiu número 2 de Tarragona ha notificat  l'Ajuntament d'Alcanar que divendres, 1 de juliol, ha de presentar garanties de pagament que permetran indemnitzar els propietaris de 24 apartaments de la promoció il·legal de Turov, a Alcanar Platja.  Demà dijous, 30 de juny, l'equip de govern farà declaracions davant els mitjans de comunicació. Hi intervindrà Joan Roig, alcalde d'Alcanar, acompanyat de membres del govern. 

La roda de premsa se celebrarà a les 10 del matí, al Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre (Carrer de Ramon Berenguer IV, 26, 43500 Tortosa). Es prega als mitjans de comunicació que tinguen previst assistir-hi que confirmen l’assistència al correu electrònic comunicacions@alcanar.cat. 

També et pot interessar

Comments are closed.