23/05/2022

Sabíeu que al nostre terme, gràcies a la seva gran riquesa d’hàbitats, podem gaudir d’una gran varietat d’ocells? Al llarg de l’any hi ha més de 150 espècies, entre residents, hivernants, reproductors i migrants que d’una forma o una altra viuen o ens visiten.
Us agradaria descobrir-los? Conèixer els seus cants, comportaments… A més, aprendrem a identificar-los! 
De la mà de l’ulldeconenc Josep Bel, biòleg i ornitòleg aficionat des de fa més de 10 anys i que en porta més de quatre estudiant totes les espècies d’aus q tenim a #ulldecona i #barris, tindrem el plaer de fer-hi, de moment, dues visites guiades per a finals de mes de maig.
Dissabte 28 a les 17h. i Diumenge 29 a les 9h. Visitarem un parell de zones, per tal d’intentar veure el màxim d’espècies diferents. Durada: unes 3h. aprox. Places limitades. Inscripcions a turisme@ulldecona.cat / 619770869 Preu: 5€/pax Cal portar calçat còmode, prismàtics (recomanable) i molta aigua. Lloc de sortida: Pàrquing Oficina de Turisme en cotxes particulars

També et pot interessar

Comments are closed.