19/05/2022

La XXII Mostra de Teatre Capsigrany ja té cartell i data per a aquesta nova edició. Els dies 10, 11 i 12 de juny Vilafranca tornarà a gaudir de les arts escèniques als seus carrers i instal·lacions.

El Capsigrany, una mostra de teatre organitzada per un grup de vilafranquins i vilafranquines aficionats a aquest, ha pujat el cartell, fet per Javier Soligó, a les seues xarxes socials, on també ha començat a anunciar les primeres confirmacions per al festival. La primera ha sigut l'obra de dansa contemporània "Nudos", premiada amb un Lorca el 2019, aquesta dansa serà la primera obra del cap de setmana teatral i tindrà lloc el divendres 10 a les 22.30 h. També, per als més menuts i menudes, l'11 de juny arribarà a la Casa de la Cultura l'obra 'El monstre dels colors', un viatge pel món de les emocions a través dels colors. I finalment, l'última obra presentada ha estat 'Seu-te!', un espectacle de circ, que narra una història per mitjà d'una cadira, programat per al dissabte a les 17 h a la Plaça En Blasc.

També et pot interessar

Comments are closed.