VISTABELLA 9 DE MAIG DE 2022. L'Associació de Joves ha organitzat tot un dia de festa i activitats que ha congregat a més de 250 persones en el Casal Jove de la localitat. L'esdeveniment es va caracteritzar per la gran afluència de gent i de diferents edats, un fet propici per a millorar les relacions i cohesionar el veïnat. Els i les assistents van cuinar paelles i van gaudir de la música en directe fins a la matinada, amb un ‘tardeo’ primer a càrrec del grup Rumba Sound i, després del sopar, la discomòbil Bandalay. A més, també es van donar premis als millors cuiners de la vesprada.

L'Associació de Joves està formada per desenes de joves de Vistabella que dinamitzen la localitat amb esdeveniments preparats per a totes les edats. La música en directe i els menjars de germanor serveixen per a parlar i divertir-se amb amics, més ara quan la pandèmia va deixar sense esdeveniments durant gran part dels últims dos anys. L'Associació, a més, planteja activitats durant tot l'any, tant esportives com culturals per a mantindre l'agenda social en Vistabella.

També et pot interessar

Comments are closed.