12/05/2022

El cor de Catí Verge de l'Avellà va copar tots els focus en la quarta data del 'Cicle de música a les ermites', celebrada aquesta ocasió en l'ermita de Sant Miquel. El dissabte a les 19 h de la vesprada, l'ermitori es va omplir d'assistents que es van delectar amb el cant de composicions musicals modernes obra de Leonard Cohen, Vetusta Morla o Pablo López. Un repertori musical d'elevat nivell en una ermita construïda en el segle XVI, alçada per a honrar al sant i orar per les bones collites de primavera i estiu.

L'expectació prèvia que van alçar les 30 veus femenines i masculines que formen el cor va repercutir en un èxit total de públic, completant l'aforament complet. Els i les integrants del cor van estar acompanyades en tot moment per les melodies de piano, tocades per l'arranjador de les cançons representades, Jorge Agut. Així, també va ser present Levi Rull, director del Verge de l'Avellà. El concert va estar dividit en dos actes: el primer dedicat a música popular moderna, i l'altre dedicat exclusivament a Camilo Sesto. El públic va demanar un vis final amb el qual va finalitzar el concert. Per a acabar la jornada, els integrants del cor van berenar al Pla de la Font d'Albocàsser.

'Música a les ermites' és un projecte nou per la forma en què es lliga el patrimoni cultural del municipi. Per com es relaciona la singularitat de les ermites amb propostes musicals que casen en un ambient assossegat i tranquil, d'acord amb l'harmonia que desprenen els ermitoris d'Albocàsser.

També et pot interessar

Comments are closed.