VISTABELLA 12 DE MAIG DE 2022. El Parc Natural del Penyagolosa ofereix l'oportunitat de conéixer la flora i fauna característica de la zona i de Vistabella del Maestrat. A partir de dues rutes senderistes, les persones participants coneixeran els ocells presents en el cel dels paratges pròxims a Vistabella així com les flors i arbres que renaixen amb la primavera després de suportar el fred hivern.

La primera activitat organitzada és una ruta d'observació d'ocells per al diumenge 15 de maig. Amb la primavera en el seu apogeu, la major part dels ocells del territori han iniciat la seua fase de reproducció. Un gran moment per a observar i escoltar els seus cants. El lloc d'inici de la ruta es marca en el Centre d'Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa “La Casa Forestal”. La inscripció prèvia és obligatòria en parque_penyagolosa@gva.es o al 964 76 08 38 de dilluns a diumenge de 10h a 14h.

La segona activitat s'ha organitzat per al diumenge 22 de maig i és una ruta pels boscos del Penyagolosa, en el marc del Dia Europeu dels Parc Naturals. Després del fred hivern, plantes i flors renaixen amb el sol primaveral. Per a observar els mil colors que tinyen el Penyagolosa és obligatòria la inscripció prèvia al contacte del Parc Natural. El lloc d'inici de la ruta es marca en el Centre d'Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa “La Casa Forestal”.

- Visites guiades a l'art rupestre de Vistabella

El Museu de la Valltorta ha organitzat, en el marc del seu projecte de posada en valor de l'art rupestre de les comarques de Castelló, una visita per a apreciar la Cova del Morral o també anomenada Abric de Serradassa. La visita es realitzarà el diumenge 15 de maig, amb una concentració en la Plaça de l'Església des d'on partir. Les inscripcions per a poder participar s'han de realitzar contactant amb l'Ajuntament de Vistabella o bé amb el Museu de la Valltorta.

També et pot interessar

Comments are closed.