12/05/2022

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cabanes ha organitzat una nova proposta cultural que orbita entre la literatura valenciana i el maridatge de vins del celler local de Bellmunt i Oliver Viticulturs - Ildum Vinarius. Després de les últimes activitats literàries en la localitat, com ‘Cabanes Negre’ o el contacontes celebrat amb motiu del Dia del Llibre, el municipi serà l'epicentre de l'enoliteratura. Una mescla pionera i nova que permet degustar i apreciar diferents branques culturals al mateix temps, amb literatura relacionada amb l'enologia i les arrels culturals valencianes. Una oportunitat única que l'Ajuntament ha volgut impulsar per a posar en valor no sols la cultura sinó també l'economia local, donant a conéixer els productes del celler del municipi.

El dissabte 21 de maig tindrà lloc l'esdeveniment d'enoliteratura en la Plaça de l'Església, en ple centre històric de la localitat. El punt de trobada serà, a les 19h, la Plaça dels Hostals.

Indicar que per a participar és obligatòria la inscripció prèvia en l'Oficina de Turisme.

També et pot interessar

Comments are closed.