12/05/2022

Demà divendres 13 de maig, el Saló de Cristall de Cabanes acollirà la tercera edició de la Gala de l'Esport organitzada per l'Ajuntament de Cabanes. "Enguany, amb la millora en la pandèmia de Covid-19, hem volgut reprendre aquesta iniciativa tan important per a posar en valor l'esforç i treball que realitzen els i les esportistes del nostre poble" afirma l'alcaldessa, Virginia Martí.

Com en cada edició, s'entregaran tres guardons: jove promesa, millor trajectòria esportiva i millor esportista l'any anterior. Així, la jove promesa és Leire Gómez Marques, els anys de dur treball són els d'Alejandro Sales Amer i els assoliments de l'últim any a reconéixer són els d'Arnau Llorens Capdevila.

En l'esdeveniment, que estarà presentat pel periodista Raúl Puchol, també tindran veu les associacions esportives locals, les qui entregaran reconeixements propis a alguns dels seus membres.

També et pot interessar

Comments are closed.