12/05/2022

Els tràmits per a renovar el Col·legi Vicente Faubell Zapata de La Llosa a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana continuen avançant. Ara, després de l'aprovació en Junta de Govern Local del projecte bàsic, ha arribat el moment de licitar la seua redacció a través de la Plataforma de Contractacions de l'Estat. Així, el passat 3 de maig i amb un termini de vint dies naturals de presentació de propostes, es va publicar en la Plataforma la licitació de la redacció del projecte bàsic en el qual s'inclou, entre altres, l'estudi de seguretat i salut, la direcció d'obra o l'elaboració de l'estudi geotècnic per a la rehabilitació integral i adequació a les noves necessitats del centre. Amb tot, s'espera que les obres comencen en 2023 i comptaran amb un pressupost superior al milió d'euros.

També et pot interessar

Comments are closed.