13/05/2022

L'ermitori de Sant Pau acull del 16 al 20 de maig diverses jornades informatives sobre el cultiu ecològic d'ametlers i oliveres. L'Ajuntament d'Albocàsser organitza les sessions juntament amb el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) i InterCoop. El curs té una duració de 15 hores, repartits entre els cinc dies. Durant les lliçons s'abordaran temes com a ajudes econòmiques a les plantacions ecològiques, el maneig de l'aigua en el sòl i la fertilització ecològica, el control de plagues i malalties o la cadena de comercialització. És a dir, no sols s'estudia les fases clau de la producció sinó també la viabilitat i explotació econòmica d'una plantació. Totes les persones que desitgen inscriure's en el curs o obtenir més informació han de posar-se en contacte amb el número 964 33 66 20.

També et pot interessar

Comments are closed.