L'Ajuntament d'Albocàsser s'ha reunit amb Quatre Gats per a alinear i analitzar les actuacions i accions que es realitzen des de l'associació. A més, també s'ha abordat la renovació del conveni de col·laboració entre tots dos. Quatre Gats és una plataforma dedicada al control de la colònia felina a Albocàsser. Les seues actuacions es basen en el mètode CER: captació, esterilització i retorn dels animals, amb un resultat òptim que ha controlat la situació de la colònia en la localitat.

El consistori ha fet costat a l'associació amb 5.000 euros per a sufragar les diferents actuacions acomplides. També s'han realitzat diverses campanyes de conscienciació contra l'abandó i a favor de l'adopció, un altre dels punts sobre els quals més treballa Quatre Gats. Recullen animals abandonats i se'ls busca una nova llar. Mentrestant, alimenten, desparasiten i proporcionen l'atenció veterinària necessària. Les pròximes actuacions a realitzar giren al voltant d'organitzar trobades amb entitats defensores que promoguen l'adopció d'animals i posar menjadores per a les colònies controlades. "Els qui més ens beneficiem d'aquestes iniciatives som els veïns, tant per motius de salut pública com per les molèsties que puguen ocasionar amb sorolls i baralles. També els animals gaudeixen d'una vida més decent i sana. Des de l'Ajuntament volem felicitar i agrair el treball diari que es du a terme", ha expressat la regidora de Benestar Social, Alina Covaci.

També et pot interessar

Comments are closed.