Ximo Puig participa de l’acte d’homenatge del PSPV als alcaldes Bofill i Romeu de Vinaròs

DE VINARÒS NEWS

Divendres 26 de novembre, els socialistes de Vinaròs van fer un homenatge als alcaldes socialistes de Vinaròs Ramon Bofill, Jordi Romeu i Guillem Alsina.

Aquest acte va contar en la presència del secretari general de país Ximo Puig , el secretari general de la província Ernest Blanch i el secretari general de la comarca Evaristo Martí. Destacar també la presència de la senadora Ana Belen Edo i de la diputada Ana Besalduch.

Els tres secretaris generals juntament amb el secretari general de Vinaròs Edu Barberà van destacar la figura tant de Ramon com de Jordi, posant en valor el seu treball i el dels seus equips en les legislatures que van estar governant Vinaròs. Per tots quatre, tant Ramon com Jordi van deixar un llegat que va molt més enllà del poble de Vinaròs, sent ells un actiu importantíssim per la comarca del Baix Maestrat.

En aquest acte, també es va donar un gran suport a l’actual alcalde de Vinaròs Guillem Alsina, traslladant-li de forma clara que no només és el present sinó també el futur del partit a Vinaròs .

L’executiva i el grup municipal del Pspv de Vinaròs agraeixen l’assistència de la militància i de les famílies dels alcaldes a este acte.

No Comments Yet.

Leave a comment