Ulldecona prepara el Nadal amb il·luminació especial, nadales, Fira i tallers infantils

A la secció de Ràdio Ulldecona, "L'alcaldessa respòn", avui Núria Ventura i la regidora de Comerç i Fires, Mònica Fabra, ens han donat detalls sobre l'encesa de l'enllumenat nadalenc el proper divendres dia 3 de desembre a les 18h. a la plaça de l'Església, amb nadales per part dels xiquets del Lúdik i els cantaires de l'Orfeó Ulldeconenc. El cap de setmana, 4 i 5, al carrer Major podrem comprar decoracions per Nadal i productes gastronòmics per preprar les festes de la millor manera i més dolçca possible. Hi haurà una quinzena de comerços del poble, contacontes, tallers infantils i animació pels carrers. Podeu consultar el programa d'actes a l'agenda de l'ajuntament.

No Comments Yet.

Leave a comment