Javier Zorrilla i Xevi Arnau reben els premis d’aqüarel·la i investigació en la Nit de la Cultura

Vinaròs celebrava el passat divendres 26 de novembre de 2021 el sopar de la Nit de la Cultura 2021 que organitza l’Associació dels Amics de Vinaròs. Durant la cerimònia es va fer entrega dels premis als guanyadors del Concurs d’Aquarel·la Puig Roda i d’Investigació Històrica Borràs Jarque.
El 13è Premi Internacional d’Aquarel·la Puig Roda va ser per a Javier Zorrilla per l’obra La Plaza, un quadre de gran força expressiva que va sorprendre al jurat i l’ha fet mereixedor del primer premi i el 13è Premi d’Investigació Històrica Borràs Jarque va recaure Xevi Arnau pel llibre “Arquitectura del turismo en Vinaròs 1960-1980″, una visió de com ha canviat el municipi amb motiu del turisme.

A l'actes hi van ser la Diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, la regidora de Cultura de Vinaròs, Anna Fibla, i l'alcalde, Guillem Alsina, també el president de l’Associació Cultural dels Amics de Vinaròs, José Luis Pascual, que va ser l’encarregat de tancar la Nit de la Cultura. Va felicitar els guanyadors dels premis Borràs Jarque i Puig Roda, a més de les 12 dones escollides per formar part del calendari del 2022. D’altra banda, Pascual va fer un repàs de les actuacions realitzades en els dos últims anys al municipi en matèria de patrimoni amb l’adequació de la Capella de Santa Victòria i la recuperació de la Cotxera de Batet. En aquest sentit insistia, que la conservació del patrimoni és fonamental per a preservar la identitat de Vinaròs i reivindicava la creació d’un Pla Especial d’Actuacions per garantir la seua conservació.

No Comments Yet.

Leave a comment