Nova línia de bus entre Vinaròs- Benicarló- Peníscola amb parades a l’hospital i estació de tren

El dilluns 15 de novembre es van posar en marxa els nous autobusos que cobreixen la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola, on destaca el seu color roig i blanc amb els distintius de la Generalitat Valenciana, i per això ha quedat molt més millorada la connexió entre els tres municipis costaners del Baix Maestrat. A les freqüències també es té en compte la connectivitat amb l’estació de Renfe de Benicarló-Peñíscola, així com l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

L’acte de posada en escena ha tingut lloc a l’ermita de sant Gregori de Benicarló amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles i el conseller de política territorial, obres públiques i mobilitat de la generalitat, Arcadi España. L’empresa que gestiona el servei continua sent Autos Mediterráneo.

Per Julián Zaragozà
Podeu trobar més informació al proper 7dies actualitat de Benicarló

No Comments Yet.

Leave a comment