Vinaròs tanca la temporada d’estiu amb una nova edició de les botigues al passeig marítim

Aquest diumenge, 12 de setembre, els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop d'una vintena d'establiments ompliran el passeig de Colom, des de les 9:00h fins a les 20:00h, amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tancar la temporada estival i donar la benvinguda a la tardor.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que "des del Govern Municipal agraïm a l'ACV aquest tipus d'iniciatives, que ajuden a dinamitzar les compres a la localitat i donen a conéixer l'extensa oferta comercial que ofereix Vinaròs". En aquest sentit, afegia que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients, d'un dels sectors econòmics més importants de la localitat".

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, calçat, moda, esports, parament de la llar, immobiliàries i fins i tot productes bio amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Les paradetes s'ubicaran al passeig de Colom i estaran obertes des de les 9:00h fins a les 20:00h de forma ininterrompuda.

Pel que fa a les normes, Pereda comentava que les paradetes mantindran una distància de dos metres i a més deixaran un ampli espai al centre del passeig per a permetre la circulació fluïda dels vianants. Així mateix també hi haurà gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de la mascareta.

(de l'ajuntament de Vinaròs)

No Comments Yet.

Leave a comment