4 influencers promocionaran els productes gastronòmics de Vinaròs i comarca

Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha presentat una nova edició de la campanya promocional Amar Vinaròs. Després de l'èxit aconseguit l'any passat a través del vídeo que es va crear, amb més de 5 milions de reproduccions, enguany s'ha apostat per una nova forma de promoció a través de caixes experiencials amb productes gastronòmics locals i comarcals.

El primer tinent d'alcalde i regidor Albella ha destacat que "es tracta d'una acció innovadora que s'adreçarà quatre influencers de Madrid, País Basc i Catalunya perquè obrin les caixes davant dels seus subscriptors i descriguen l'experiència". Cada lot conté productes de la gastronomia local i comarcal, com olis d'oliveres mil·lenàries, xocalate, vi i conserves, que els influencers degustaran davant dels seus milers de seguidors. Albella assenyalava que "aquesta iniciativa va de la mà de Saborea Vinaròs, l'Exquisit Mediterrani i Castelló Ruta de Sabor, unes experiències gastronòmiques que es realitzen al llarg de l'any que inclouen alguns productes de proximitat de les caixes".

No Comments Yet.

Leave a comment